27-04-2016 Etappe 2

Zwijndrecht - Duffel(België) 118 km.

Vanmorgen op Koningsdag stond er in de koelkast een heerlijk ontbijtje  klaar. Na ontvangst van een stempel bij de receptie mij weer in het regenpak gehezen en mijn pad vervolgd. In Breda was het gezellig druk in het park en waarvoor ik graag even van de fiets af moest.

 Al lopend door het park had ik een spontane ontmoeting met een echtpaar dat Pamplona - SdC had gefietst en sinds gisteren terug was. Diverse dweilorkesten deden hun best om de stemming er in te houden. Al fietsend langs het riviertje de Mark rij je ongemerkt België in. In de St. Gummaruskerk in Lier spontaan een kaarsje opgestoken voor mijn achterneefje Sep.

 Onderweg gebeld voor een overnachting en bij aankomst in Duffel mag ik mijn intrek nemen in de pipowagen. Geweldig  toch.


© Copyright 2016 Harry Stens