29-04-2016 Etappe 4

Deux Acren - Marchiennes 83 km

Het was een lastige  etappe door het heuvelachtige Henegouwen. Lange beklimmingen in de kou, regen en tegenwind. Dit alles maakte het zwaar. Heb veel bergop gelopen, mijn benen wilden niet meer. 

Bij een kappeltje met Maria achter  de tralies (lees hek) heb ik een Wees Gegroet gebeden voor kracht. 

En het heeft geholpen  want  onderweg kwam ik Ans en Laurens uit Borne tegen.Had ze gisteren ook al even ontmoet. Echte lange afstand fietsers, waar ik zo'n 40 km mee heb samen gefietst. Samen  een bakkie gedaan in Tournai. En dan blijkt dat het wereldje klein is. Ans is nl. een nicht van de vrouw van Kees Samuels een hele fijne oud-collega van me bij de Gemeente Zutphen. Dankzij Ans en Laurens ben ik de dag goed door gekomen en heb ik toch nog 83 km afgelegd. En daar zag het vanmorgen eerst niet naar uit. Jusqu' a demain.

© Copyright 2016 Harry Stens