03-05-2016 Etappe 8

Bourdonné - Chartres 45 km

Chartres.jpeg

Chartres

Om 12 uur in de bekende bedevaartsplaats  Chartres. In de jeugdherberg was geen plek meer voor mij! Zit nu  op een adres in het centrum van Chartres (Zie foto's), met de Notre Dame kathedraal om de hoek. 

Mijn onderdak voor vannacht. Helemaal bovenin.jpeg

Mijn onderdak voor vannacht. Helemaal bovenin.

en dan slaap ik achter de deur rechts. Ben vannacht in goede handen.jpeg

...en dan slaap ik achter de deur rechts. Ben vannacht in goede handen.

Een van de grootste kathedralen van Europa waar de relikwie van Maria's sluier is te zien. Een stempel van deze kathedraal is heel bijzonder. Nog wat sightseeing gedaan en wat krachtvoer gehaald. Vroeg slapen en morgen weer km's maken.

De Notre Dame kathedraal.jpeg

De Notre Dame kathedraal


© Copyright 2016 Harry Stens