05-05-2016 Etappe 10

Vendôme - Dangé-Saint-Romain 139 km

Het is een lange hete, maar mooie dag geworden. Al gauw na het vertrek uit Vendome hoorde ik Ans en Laurens  achter mij mijn naam roepen. Samen zijn we naar Tours gefietst. 

Gezellig een bakkie onderweg met Ans en Laurens

Onderweg een lekker bakkie zelfgemaakte koffie gedronken. In Tours een stempel gehaald en nog even een terrasje gepakt. Een drankje op de 1000 km die we vanaf huis hebben weggetrapt. 

Tours, het 1e deel van de route volbracht.jpeg

Tours, het 1e deel van ddtoutevolbracht.

 Vervolgens ben ik alleen verder gegaan om de 100 km vol te maken. Het zijn er echter wel iets meer geworden omdat de adressen uit het routeboekje vol of gesloten waren ivm Hemelvaart. Uiteindelijk 30 km verder dan gepland, om 21:00 uur, aangekomen op mijn huidige adres in Dange St Romain. Morgen naar Poitiers en vanaf daar kies ik, denk ik, voor de alternatieve kustroute  via Royan. Dat zien we morgen dan wel weer.

En als je dit bord een eindje voorbij Tours ziet, wordt je heel blij.jpeg

En als je dit bord een eindje voorbij Tours ziet, wordt je heel blij.


© Copyright 2016 Harry Stens