07-05-2016 Etappe 12

Saint Sauvant - Saintes 114 km

Vanmorgen in de pelgrimsgite Jacquaire een lekker ontbijtje met eitje klaar gemaakt. De etappe was pittig maar wel voor een groot deel saai.

Deze 2 koeien vonden mij wel interessant, geloof ik!.jpeg

Deze 2 koeien vonden mij wel interessant, geloof ik!

 Het eind in de mooie Romeinse stad Saintes maakte het eentonig glooiend landschap meer dan goed. Ook deze keer weer in een pelgrimsgite, dit keer  achter de  crypte van de St. Eutrope kathedraal in Saintes.

De pelgrimsgite in Saintes.jpeg

De pelgrimsgite in Saintes

 Bij aankomst om half zeven had de Franse wandelpelgrim Joel zich net geïnstalleerd. Samen penne gekookt, een blikje paté open getrokken en ik had nog een pakje soep. Heerlijk eenvoudig gegeten. Nog even Saintes sightseeing gedaan en vroeg het nest in. Gelukkig snurkte Joel niet.

Wandelpelgrim Joel.jpeg

Wandelpelgrim Joel


© Copyright 2016 Harry Stens