11-05-2016 Etappe 16

Onesse-et-Laharie - Sorde-l’Abbaye 75 km

Vanmorgen eerst naar het postkantoor geweest en de twee  voortassen met overtollige bagage op de post gedaan naar Wilp-Achterhoek. Ik ben nu 8 kilo lichter, maar ook een paar euro's. Na ruim 2 weken fietsen even een tussenbalans opmaken. 

Deze speciale bebording kom je hier in Zuid Frankrijk regelmatig tegen.jpeg

Deze speciale bebording kom je hier in Zuid Frankrijk regelmatig tegen.

Eerst wil ik Harry Stens in Apeldoorn een compliment geven voor het beheer van de weblog. Ongeacht het tijdstip van aanlevering, binnen no time staat mijn dagelijkse verslagje op de site, top👍. Heb nu ongeveer 1650 km afgelegd. Dat betekent dat ik mijn  voorgenomen gemiddelde van 100 km per dag tot nu heb gehaald.

Het uitzicht vanuit Sorde-l'Abbaye met de Pyreneeën op de achtergrond.

Met de Pyreneeën in zicht zal het wat pittiger worden en mag het wat minder zijn. Morgen op naar St. Jean Pied de Port.

© Copyright 2016 Harry Stens