Berichten


Joke en Henk

Hallo big brother, 

Sobresaliente:het is inderdaad een 'uitstekende' prestatie, zoals een Spaanstalige leerling uitriep, toen ik trots over je fietstocht vertelde! Het moet een bijzonder ontroerend moment zijn geweest om Vincent te ontmoeten bij de uiteindelijke finishplek en ook medereizigers weer te ontmoeten. We hopen, dat deze pelgrimstocht je heeft gebracht wat je ervan hebt verwacht of misschien nog meer.....en zijn benieuwd naar je verhalen. Geniet nog even na en een goede reis naar Wilp terug!

 liefs, Joke en Henk 

Bettie en Wim

Beste Harry, 

Wat een geweldige prestatie heb je in je eentje geleverd om helemaal op de fiets naar Santiago de Compostella te reizen. Dat doen niet veel mensen je na. We vonden het heel bijzonder om je belevenissen te kunnen lezen en hebben hier elke dag weer van mogen genieten. Ook was het voor jouw nauurlijk heel erg mooi om je zoon in Spanje te mogen ontmoeten. Dit alles heeft natuurlijk een diepe indruk gemaakt en dit zul je niet snel meer vergeten. Nu het tot een eind is gekomen zul je het "normale" leven weer moeten oppakken. Dit zal best even wennen zijn, maar dit krijg je ook wel weer op de rit. Wellicht ben je nu al weer onderweg naar Nederland. Veel succes met de terugreis en we hopen jouw en Ella binnenkort te mogen ontmoeten. 

Hartelijke groet van Bettie Scheffer en Wim 

Anita en Frank

Lieve Harry 

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je Pelgrimstocht!!! Diepe dalen en Vreugde momenten heb je mee mogen maken. Heel wat andere Pelgrims ontmoet. Je leven is verrijkt dit neemt niemand je meer af Harry. Voor ons ben je een Kanjer en zijn wij er trots op om vrienden van jou en Ella te mogen zijn!!!!! 

Xxxx 

Mieke en Henk

Lieve broer,zwager, 

Geweldig dat je je doel hebt bereikt. Proficiat.Nog even genieten en dan weer naar Ella. Een goede terugreis gewenst. Hartelijke groet en tot ziens. 

Mieke en Henk. 

Henk en Gerda

Harry 

van harte proficiat met het behalen van de eindstreep, we hopen dat je er van hebt genoten en dat het geworden is wat je er van te voren van had verwacht en dat je nu weer met frisse moed verder kunt. 

Groeten Henk en Gerda 

Ger en Ria

Hallo Harry! 

Lees net in je etappe lijst dat je Dantiago hebt bereikt! Gefeliciteerd! Was leuk je tegen te komen als mede-pelgrim. Nu zsm naar huis neem ik aan?! Wij komen morgen aan in Santiago, hebben het toch nog een dagje gerekt en zitten nu op 40 km. Aangezien jij niet meer fietst om ons te corrigeren, hoop ik dat we zonder al te veel dwalen zullen arriveren ;-) 

Groet! Ger en Ria 

Els

Jaaaaa, gefeliciteerd!! 

Je bent er! Al die uren voorbereiding op de fiets in Nederland en nu de eindstreep bereikt. Geweldig gedaan, ik maak een diepe buiging. Geniet van deze overwinning! 

Groetjes, Els 

Ria en Wim

Hej Harry, 

Man wat een prestatie!! Respect!! Toch maar geflikt. Daar kun je nog jaren op teren. Per fiets naar Santiago de Compostela. Absoluut TOP! 

Groeten van Ria en Wim 

José en Fons

Hoi Harry 

Proficiat Harry einddoel gehaald 

Gr José en fons 

Alie en Henk

Beste Harry

ik hoorde net van Ella dat het doel is bereikt. Gefeliciteerd man wat een prestatie...en genieten maar!! 

Grt Alie en Henk 


© Copyright 2016 Harry Stens